Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011

sweet nights under the dark sky episode 26: man staring himself from above(playlist gap: track 21 Timber Timbre : Lonesome hunter
                               23 Fionn Regan : dogwood blossom  )

Βλέπεις τον ευατό σου αποκολλημένο, από κάπου ψηλά και τον παρατηρείς. Δεν μπορείς να του ξεφύγεις και γιαυτό κάθεσαι και παρακολουθείς σαν σε ταινία. σε βλέπεις να τρως μπουνιές κλωτσιές, να σε χλευάζουν. Να πέφτεις κάτω και να θες να σηκωθείς. να φωνάζεις δυνατά ''Σήκω- πρόσεχε'' και να μην σε ακούς. Σε βλέπεις να ζωγραφίζεις τη γυναίκα που ερωτεύτηκες για να κρατήσεις τη μνήμη της έστω λίγο ζωντανή μέσα στο κεφάλι σου τώρα που αρχίζει και φθίνει. Άλλες γυναίκες περνούν πίσω από την πλάτη σου και σε αγγίζουν και ο θεατής φωνάζει και πάλι ''Γύρνα το κεφάλι σου ρε μαλάκα, πάρε λίγο χαρά'' Βλέπεις γελαστά πρόσωπα γύρω σου και ευτυχισμένα αφεντικά να σου δίνουν διαταγές. Βλέπεις τις ευκαιρίες να περνάνε και τα μαλλιά σου ν'ασπρίζουν. Γίνεσαι αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας σου. Από μακρυά βλέπεις μια μέρα την κηδεία σου, τα αγαπημένα σου πρόσωπα να μαζεύονται από πάνω σου. Τους ακολουθείς έναν έναν και βλέπεις ότι αυτοί δεν είναι εσύ να συνεχίζουν τις ζωές τους χωρίς εσένα. Η ψυχή που μόνη αυτή έμεινε από ψηλά ρίχνει ένα δάκρυ και πριν αποφασίσει να εξαφανιστεί για πάντα ανατινάζεται. εκείνη τη στιγμή σαν ζόμπι σπάνε τα χέρια σου τον ξύλινο τάφο και η γροθιά σου διαπερνάει το υγρό χώμα.
ξαπλώνεις στο χορτάρι και το μυρίζεις. όλα έχουν μπει στη θέση τους. έχεις περάσει στην άλλη πλευρά της οθόνης. Είσαι δημιουργός και φτιάχνεις δικά σου πράγματα. Ήρθε η ώρα να ζήσεις. Μόλις παραχώρησες τη θέση σου σε έναν άλλον θεατή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου